Maailma kõige kallima jalgpalluri müük tõi AC Milanile probleeme

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: JACQUES BRINON/AP

AC Milani jalgpallimeeskonna fänne tabas valus löök, kui nende lemmiklubi otsustas maha müüa meeskonna ründestaari Zlatan Ibrahimovici ja kaitsja Thiago Silva. Nüüd nõuavad paljud pettunud poolehoidjad, et klubi ostaks nende hooajapiletid tagasi.

Milan teatas esmaspäeval, et nad ostavad vajadusel pääsmed tagasi. Paljude fännide sõnul ostsid nad hooajapileti vaid seetõttu, et vaadata vastavalt kas Ibrahimovici või Silva esitusi, kirjutab Sportsmail.

Ibrahimovicist sai PSG-ga liitudes läbi aegade kõige kallim jalgpallur ning tema eest on kõikide klubivahetuste peale kokku makstud 188 miljonit eurot. Lisaks PSG-le ja AC Milanile on ta esindanud Amsterdami Ajaxit, Torino Juventust, Milano Interit ja FC Barcelonat.

Osad Milani poolehoidjad olid Ibarhimovici ja Silva müügis isegi nii pettunud, et klubi peakorteri ees peeti juba meeskonna matuseid. Lõppenud hooaja järel lahkusid võistkonnast veel sellised legendid nagu Alessandro Nesta, Clarence Seedorf, Gennaro Gattusi ja Filippo Inzaghi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles