Londoni Chelsea teeb järjekordse suure ostu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar (vasakul) Brasiilia koondise särgis.
Oscar (vasakul) Brasiilia koondise särgis. Foto: SCANPIX

Tänavu jalgpalli Meistrite liiga võitnud Londoni Chelsea täiendab meeskonda uueks hooajaks nooremate palluritega ning praegu ollakse lähedal brasiillase Oscari palkamisele.

Chelsea maksab väidetavalt poolkaitsja praegusele tööandjale Internacionalile 31 miljonit eurot. Oscar on juba läbinud ka meditsiinilise kontrolli, kuid lepingu üksikasjad pole veel paika saanud, kuna 20-aastane poolkaitsja osaleb Brasiilia koondise ridades ka Londoni olümpiamängudel, kirjutab Sportsmail.

Oscar sõlmib klubiga tõenäoliselt viie aasta pikkuse lepingu. «Kui ma liitun Chelseaga, siis see on unistuse täitumine. Olen kindel, et mul tuleb edukas olümpia ning kui jätkan seejärel karjä’äri Chelseas, siis läheb mul siin arvatavasti hästi,» sõnas Oscar, kes on Brasiilia meestekoondises pidanud kuus mängu ja löönud ühe värava.

Chelsea on sel suvel juba hankinud 21-aastase belglase Eden Hazardi ja 23-aastase sakslase Marko Marini. Lisaks mängib uuel hooajal Chelsea ridades 21-aastane belglane Kevin de Bruyne, kes soetati juba talvel, kuid jätkas seejärel laenulepingu alusel Genkis.

Chelsea soovib sel suvel palgata veel Marseille’i 22-aastast paremkaitsjat Cesar Azpilicuetat ja lisaks otsitakse veel ühte ründajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles