Taltsi koduklubi sõlmis pika lepingu Itaalia tulevikulootusega

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts (vasakul).
Janar Talts (vasakul). Foto: Varese Cimberio

Janar Taltsi koduklubi lammutab mängijateturul täie hooga, kui lühikese ajaga palgati teisipäeval enda rivistusse juba kolmas uus mängija, 203 cm pikkune ääremängija Acille Polonara.

Varesega kolme aasta pikkuse lepingu sülminud 20-aastane Itaalia noortekoondislane tegi mullu mehetegusid Teramo nimelises Seria A klubis, kus kogus hooajaga keskmiselt 8,2 punkti ja 4.5 lauapalli kohtumises, tehes kaasa ka liiga tähtede mängul, kirjutab basket.ee.

Aasta varem oli Polonara üks peategelasi Itaalia U20 koondise hõbedavõidus, kui väle ääremängija kogus turniiri käigus kesmiselt 9,4 punkti ja 4,8 lauapalli mängus.

Varese on nüüd selle nädalaga palganud juba kolm uut mängumeest, sest esmaspäeval hangiti enda ridadesse ka 25-aastane ja 197 cm pikkune Rootsi koondise ääremängija Erik Rush ning 185 cm pikkune ameeriklasest tagamängija Mike Green.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles