Chelsea ostis 31 miljoni euro eest veel ühe poolkaitsja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar (vasakul) Brasiilia koondise särgis.
Oscar (vasakul) Brasiilia koondise särgis. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi on läbi tegemas noorenduskuuri ning poolkaitsesse palgati järjekordne noor tähtmängija. Täna teatati, et klubi soetas seni Brasiilia klubi Internacionali ridadesse kuulunud Oscari.

Seni ei ole ametlikku üleminekusummat avaldatud, kuid väidetavalt maksti 20-aastase poolkaitsja eest 31 miljonit eurot.

«Chelsea jalgpalliklubi teatab rõõmuga, et oleme sõlminud lepingu Oscariga. Septembris 21-aastaseks saav Oscar, täisnimega Oscar dos Santos Emboaba Junior, on enne Chelseaga liitumist esindanud kodumaal kahte erinevat klubi,» teatas Chelsea oma kodulehel.

Chelsea on sel suvel juba hankinud 21-aastase belglasest poolkaitsja Eden Hazardi ja 23-aastase sakslase Marko Marini. Lisaks mängib uuel hooajal Chelsea ridades 21-aastane belglane Kevin de Bruyne, kes soetati juba talvel, kuid jätkas seejärel laenulepingu alusel Genkis.

Chelsea soovib sel suvel palgata veel Marseille’i 22-aastast paremkaitsjat Cesar Azpilicuetat ja lisaks otsitakse veel ühte ründajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles