Raisma, Hendsel ja Kuzovkova langesid EM-i kolmandas ringis välja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma
Kenneth Raisma Foto: Kristjan Teedema

Tennise noorte EM-võistlustel Plzenis langesid üksikmängus välja nii neljandana asetatud Kenneth Raisma , Erika Hendsel kui ka Jana Kuzovkova.

Raisma jõudis U14 vanuseklassi turniiril kolmandasse ringi 6:3, 6:2 võiduga Omer Hefezi (Iisrael) üle, kuid kaotas siis prantslasele Louis Tessale 6:7, 4:6. Jana Kuzovkova võitis teises ringis Theo Gravouil’ (Prantsusmaa) 6:2, 6:1, ent kaotas 32 parema hulgas Martina Zerulole (Itaalia) 3:6, 1:6. Konkurentsis püsivad Raisma ja Kristofer Siimar paarismängus, nad on jõudnud 16 parema hulka.

Hendsel jäi aga U16 turniiril Moskvas kolmandas ringis alla ühele maailma paremale noormängijale Jelizaveta Kulitškovale (Venemaa) 0:6, 1:6. Paarismängus jõudsid Hendsel ja Tatjana Vorobjova 16 parema hulka. Eesti on selles mänguliigis tiitlikaitsja, sest eelmisel aastal võitsid Anett Kontaveit ja Vorobjova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles