Kruglov tahab Venemaal klubi vahetada, Kingile aastane leping

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eelmisel suvel Venemaa kõrgliigas palliva Rostovi jalgpalliklubiga liitunud Dmitri Kruglov loodab sel suvel endale uue tööandja leida.


Kruglov pole mahtunud võistkonna uue peatreeneri Miodrag Božovići plaanidesse ning ta jäi kõrvale ka klubi esimesest kohtumisest Venemaa kõrgliigas. Seni on Eesti koondislane pidanud harjutama koos klubi duubelrivistusega ning sel nädalal loodab ta ka nende eest väljakule pääseda. Esindusvõistkonnas on tema mängud aga suure tõenäosusega mängitud.

«Minu positsioonile võeti kaks uut meest ja arvan, et minule enam kohta ei ole, kui just midagi ekstreemset ei juhtu,» avaldas Kruglov. «Kohtusin ka klubi juhtidega ning nad otsivad mulle uut tööandjat. Võimalik on nii müük kui ka laenule minek. Uue võistkonna loodan leida ikka Venemaa kõrgliigas.»

Itaalia meedia teatel on tulevaks hooajaks sealse tugevuselt teise liiga klubiga Varese lepingu teeninud Eesti koondislane Tarmo Kink. Prealpina.it andmetel on sõlmitud ühe aasta pikkune kontraht, mida on võimalik kahe hooaja võrra pikendada.

«Meeskonnast on jäänud positiivne ja sõbralik mulje. Treeningud on siin väga heal tasemel,» oli Kink prealpina.it väljaandega vesteldes Vareses pakutud tingimustega rahul. «Pean kõvasti tööd tegema ning eelkõige järele aitama oma kaitsetegevust. Tahan meeskonda abistada ja teha korraliku hooaja.»

Uue tööandja leidmisele on lähedal ka poolkaitsja Martin Vunk, kes jätkab karjääri tõenäoliselt Kreeka tugevuselt teises liigas FC Panachaiki meeskonnas.

«See on praegu kõige tõenäolisem variant. Tegelikult on ka muid võimalusi, aga arvan, et jõuan nendega kokkuleppele,» sõnas Vunk. «Lähipäevadel peaks asi selgeks saama. Seni on räägitud kahe aasta pikkusest lepingust.»

Viimased kaks aastat pallis Vunk Küprose meeskonnas Nea Salamis Famagusta ning pärast mais ja juunis toimunud koondisemänge on ta enamasti treeninud üksinda. «Praegu olen käinud jõusaalis ja jooksmas ning natuke olen ka pallitrenni teinud,» lisas Vunk.

Klubi otsib omale ka viimati FC Flora ridadesse kuulunud väravavaht Mihkel Aksalu. «Praegu olen vaba mees ning otsin uut tööandjat. Kohtumine Levadiaga oli lepingu järgi minu viimane kohtumine Floras,» rääkis Aksalu.

Juuli esimeses pooles viibis väravavaht testimisel Ungari klubis Györi ETO ning seal suutis ta positiivselt silma jääda. «Seal pakuti küll lepingut, kuid me ei saanud siiski kokkuleppele. Praegu on kõik vaid juttude tasandil, aga loodetavasti jõuab sealt ka kaugemale,» märkis väravavaht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles