Whitmarsh: Button sulges kriitikute suu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Whitmarsh
Martin Whitmarsh Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas osaleva McLaren Mercedese meeskonna juht Martin Whitmarsh ütles, et Buttoni teine koht Saksamaa GPl näitas kahtlejatele, kui kõvast puust piloot tehtud on.

«Jenson (Button – toim) näitas endas kahtlejatele, mis ta suudab. Ta sulges suurepärase sõiduga kriitikute suud,» vahendab Whitmarshi sõnu The Telegraph.

«Auto oli kiire, Jenson (Button – toim) sõitis hästi ja meeskond tegi suurepärase boksipeatuse, et aidata tal Vettelist mööduda. See etapp andis meile lootust,» lisas tiimipealik.

McLarenis vägesid juhatav mees usub endiselt, et mõlemad meeskonna piloodid on tiitliheitluses, kuigi pärast kümmet etappi kaotab Lewis Hamilton MM-sarja juhtivale Fernando Alonsole juba 62 punktiga. Meeskonna teine piloot Jenson Button jääb punktitabelit troonivast hispaanlasest maha juba 86 punkti.

«Hooaeg on alles poole peal, palju võistlusi on veel ees ning mõlemad piloodid suudavad seda (tiitli võita – toim),» sõnas Whitmarsh.

«Hooaja lõpp saab otsustavaks. Usun, et Brasiilia GP (hooaja viimane etapp – toim) ajal oleme väga närvilised ja rahutud. Loodan, et olen siis väga suure pinge all, kuna see tähendaks, et oleme tiitliheitluses sees,» lisas McLareni meeskonna juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles