Ungari GP esimesel vabatreeningul olid kiireimad McLarenid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese vabatreeningu võitnud Lewis Hamiltoni juhitud McLareni vormel
Esimese vabatreeningu võitnud Lewis Hamiltoni juhitud McLareni vormel Foto: SCANPIX

Hungaroringil peetud vormel-1 MM-etapi esimest vabatreeningut domineerisid McLaren Mercedese piloodid. Kiireim oli Lewis Hamilton ja talle järgnes meeskonnakaaslane Jenson Button.

Kahele hõbenoolele järgnes MM-sarja liider Fernando Alonso Ferraril. Kahte kiiremat lahutas sekundikümnendik, kolmandal kohal olnud Alonso kaotus Hamiltonile oli 0,576 sekundit. Esikolmikule järgnesid Nico Rosberg Mercedesel, Romain Grosjean Lotusel ja Michael Schumacher Mercedesel.

Red Bulli meeskonna pilootide hoog oli tagasihoidlik – Mark Webber oli vabatreeningul 13. ning tema meeskonnakaaslane Sebastian Vettel oli alles 15., kaotust Hamiltonile kogunes parimal ringil enam kui 1,7 sekundit.

Vabatreening möödus suuremate vahejuhtumiteta. Ainult oma sõidustiiliga kriitikat pälvinud Pastor Maldonado külastas raja kõrval asuvat kruusakattega turvaala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles