Suurbritannia koondise kapten Ryan Giggs keeldus hümni laulmisest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannia koondise kapten Ryan Giggs.
Suurbritannia koondise kapten Ryan Giggs. Foto: SCANPIX

Londoni olümpiamängudel jooksis eile väljakule Suurbritannia jalgpallimeeskond ning kohe pakkus see ka laialdaselt kõneainet.

Lisaks inglastele on olümpial osalevas Suurbritannia koondises ka uelslasi ning nemad jäidki kohe paljudele hambusse, kirjutab Sportsmail.

Suurbritannia algkoosseisus olid eile uelslastest Ryan Giggs, Craig Bellamy, Joe Allen ja Neil Taylor ning paljudele valmistas pettumuse, et hümni mängimise ajal jäid nende meeste suud suletuks. Seejuures on Giggs veel Suurbritannia koondise kapten.

«Mul ei ole hümni laulmise koha pealt mingeid reegleid. See on igaühe isiklik valik. Mõnele meeldib laulda, kuid teistele ei meeldi,» sõnas Suurbritannia koondise peatreener Stuart Pearce.

«Ma saan uelslastest aru, kuna see ei ole meie hümn, kuid nad esindavad praegu Suurbritanniat,» sõnas endine Walesi koondislane Robbie Savage.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles