Video: Vassiljevi väravasööt aitas Amkari tugeva CSKA vastu võidule

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev Eesti koondise särgis
Konstantin Vassiljev Eesti koondise särgis Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljevi koduklubi teenis väärt võidu, kui koduväljakul alistati väga tugev Moskva CSKA. Eesti koondislane sai vahetult pärast mängu sekkumist enda nimele ka väravasöödu.

Vassiljev alustas mängu pingilt, kuid sai võimaluse platsile joosta juba pärast kuut mänguminutit, kui tema meeskonnakaaslane Aleksandr Kolomitsjev sai vigastada. Juba minut pärast seda tegi Vassiljev oma meeskonnakaaslase Nikita Burmistovi väravale eeltöö.

Vaid viis minutit pärast avaväravat viigistas CSKA poolelt seisu Jaapani koondislane Keisuke Honda. Amkar ei leppinud aga viigiga - kõigest kuus minutit pärast Honda väravat haaras Amkar Aleksei Rebko väravast eduseisu. 41. minutil jõudis taaskord sihile Rebko, tehes seisuks juba 3:1.

Enne poolajavilet oli Keisuke Hondal võimalus veel vahet vähendada, kuid Akmari väravaht suutis tõrjuda jaapanlase sooritatud 11-meetri karistuslöögi. Mängu lõpus oli veel korra sündmuste keskmes Vassiljev, kui EMil kolme väravaga säranud Alan Dzagojev tegi tema vastu vea, mis lõppes Venemaa koondise mängija jaoks punase kaardi ja väljakult lahkumisega.

CSKA lõpetas mängu lausa üheksa mehega, kuna 61. minutil eemaldati väljakult ka Sergei Ignaševitš.

Vaata videot mängu parimatest hetkedest siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles