Must: polnud mingit võimalust, mind pandi paika

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must pidi täna tunnistama maailma kuuenda reketi Simon Santoso selget paremust.
Raul Must pidi täna tunnistama maailma kuuenda reketi Simon Santoso selget paremust. Foto: Ilmar Saabas / Delfi

Eesti esireket Raul Must jäi Londoni olümpiamängude sulgpalliturniiril ühepoolses mängus 0:2 (12:21, 8:21) maailma kuuendale reketile indoneeslasele Simon Santosole.

«Täna oli klassivahe. Ei olnud mingit võimalust, pandi paika,» nentis maailma edetabelis 69. kohal paiknev Must. «Mõlemas geimis jäi kuskil neli punkti saamata, kui tegelikult olin mängu ära teinud, need jäid kripeldama. Aga ma ei taha mingeid olekseid leida, vastane oli parem.»

Eile edetabeli 58. reketi austerlase Michael Lahnsteineri alistanud Musta jaoks on nüüd Londoni olümpia lõppenud, kuna alagrupist pääseb edasi vaid võitja ja Mustal edasipääsulootust pole.

«Olümpia pole ju veel maailma lõpp. Olen alles 24-aastane, arvan, et kaks olümpiat ootab mind veel vähemalt ees,» mõtiskles Must. «Olümpia on ju selline, et kõik siia ei saa ja need, kes saavad, on juba head mängijad. 40 meest sai peale, osad on nõrgemad, näiteks austerlane oli tunduvalt nõrgem, teda võidan praktiliselt iga kell, see oli, nagu mu perekonnanimi ütleb, must win. Aga täna oli olukord, kus vastane oli hea ja mina olin see nõrgem vend, ma ei suutnud üllatada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles