Chelsea kulutab sel suvel üle 100 miljoni euro

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chlelsea rahakas omanik Roman Abramovich
Chlelsea rahakas omanik Roman Abramovich Foto: SCANPIX

Eelmisel hooajal jalgpalli Meistrite liiga võitnud Inglismaa kõrgliiga klubi Chelsea on suvise üleminekuakna jooksul kulutanud suuri summasid, kuid Londoni klubi pole veel lõpetanud.

Seni on Chelsea ostnud belglastest vennad Eden ja Thorgan Hazardi, brasiillase Oscari ning sakslase Marko Marini. Nimetatud täiendused on kokku läinud maksma umbes 85 miljonit eurot, kuid The Suni andmetel kavatseb Chelsea teha veel kaks suurostu.

«Me otsime veel täiendust ühele või kahele positsioonile. Kui sobivad mängijad muutuvad meile kättesaadavaks, võivad paari järgmise nädala jooksul asjad liikuma hakata,» sõnas klubi tegevdirektor Ron Gourlay.

Tõenäoliselt otsitakse pärast Didider Drogba lahkumist täiendust ründeliini, kuid viimasel ajal on Chelseat seostatud ka Wigan Athleticu poolkaitsja Victor Mosesega. Ründajatest on pikemat aega räägitud huvist uruguaylase Edinson Cavani ja brasiillase Hulki vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles