Levadia purustas Kuressaare, Flora võitis Paidet

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia kapten Igor Morozov (nr 4) võitlemas Nõmme Kalju leegionäriga palli pärast.
Levadia kapten Igor Morozov (nr 4) võitlemas Nõmme Kalju leegionäriga palli pärast. Foto: Toomas Huik

Täna õhtul peeti Eesti jalgpalli meistriliigas kaks kohtumist. Ühes kohtumises alistas FC Flora Paide linnameeskonna 3:0 ning teises purustas Tallinna Levadia FC Kuressaare lausa 7:0.

Liigatabelis teist kohta hoidev Levadia alustas tänast mängu hästi. Albert Taar viis nad 13. minutil juhtima, lõi siis kolm minutit hiljem teise värava ja vormistas kübaratriki esimese poolaja üleminutitel. Keegi teine peale tema esimesel poolajal skoori ei teinud. Teisel poolajal said Levadia mängijatest jala valgeks veel Igor Subbotin (48. minutil), Rimo Hunt (51. minutil) ja Artur Rättel (57. ja 64. minutil). Kuressaarel jäi väravatearve tänases mängus avamata.

Samal ajal peetud mängus FC Flora ja Paide linnameeskonna vahel lasid väravad ennast kauem oodata. Esimesel poolajal väravaõrke ei sahistatud ja esimene värav sündis alles 53. minutil, kui Valeri Minkeneni värav viis Flora 1:0 juhtima. 66. minutil kasvatas Flora eduseisu Albert Prosa ja mängu lõppskoori 3:0 vormistas 69. minutil löödud penaltist Minkenen.

Meistriliiga tabelis jätkab liidrikohal Nõmme Kalju, kes on 20 mänguga kogunud 53 punkti. Teisel kohal olev Levadia kaotab neile viie ning kolmandal kohal olev Flora seitsme punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles