Novosjolovit häirib seljavalu

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vehkleja Nikolai Novosjolov alustab võistlemist Londoni olümpial kolmapäeval. Täna külastas Postimees Novosjolovi treeningut.
Vehkleja Nikolai Novosjolov alustab võistlemist Londoni olümpial kolmapäeval. Täna külastas Postimees Novosjolovi treeningut. Foto: Liis Treimann/Postimees

Londoni olümpial Eesti üks suurim medalilootus epeevehkleja Nikolai Novosjolov, peab kolmapäeval rajale minnes võitlema lisaks vastastele ka oma pisivigastustega.

Juba varasemast ajast teevad talle häda kannakõõlus ja põlved, uuema probleemina vaevab 32-aastast meest alaselja valu. Eilsel treeningul sundis see teda mitu korda pikali heitma ja venitusharjutusi tegema. Vahepeal kiskus 2010. aastal maailmameistriks kroonitud mehe nägu päris kibedaks.

Samas ei seganud trauma teda treeningutel täie pingega rassimast. Väidetavalt olevat aga trenni lõpus valu sootusk kadunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles