Täna on olümpial võistlustules viis Eesti sportlast

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna olümpial võistlevad sportlased Karl-Martin Rammo (vasakul) ja Johannes Ahun.
Täna olümpial võistlevad sportlased Karl-Martin Rammo (vasakul) ja Johannes Ahun. Foto: Liis Treimann

Londoni olümpiamängude neljandal ametlikul võistluspäeval esindavad Eestit Deniss Karpak, Karl-Martin Rammo, Johannes Ahun, Anna Pohlak ja Ingrid Puusta.

Karpak jätkab oma sõite purjetamise Finn klassis. Päeva esimene sõit algab Eesti aja järgi kell 14:00, teise sõidu algusaeg on 15:30. Pärast nelja sõitu hoiab Karpak üldarvestuses 11. kohta.

Karl-Martin Rammo osaleb purjetamise Laser klassis, mille sõidud toimuvad 16:00 ja 17:30. Rammo hoiab pärast avapäeva kahte sõitu 11. kohta.

Johannes Ahun alustab võistlust purjelauasõidu RS:X klassis. Tema esimene sõit algab kell 14:00 ning teine jõuproov kell 14:50.

Anna Pohlak jätkab võistlust purjetamise Laser Radial klassis, mille esimene sõit algab kell 14:00 ja teine sõit kell 16:10. Avapäeva järel hoiab Pohlak üldarvestuses 34. kohta.

Ingrid Puusta alustab sarnaselt Johannes Ahunile võistlust purjelauasõidu RS:X klassis. Puusta esimene start Londoni olümpiamängudel antakse 15:30 ja teine võislussõit algab kell 16:20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles