Raio Piiroja kanti FC Flora nimekirja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja
Raio Piiroja Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise pikaajaline kapten Raio Piiroja on kantud valitseva Eesti meistri FC Flora ridadesse. Praeguse plaani kohaselt ei kavatse Piiroja siiski Flora särki mänguolukorras selga tõmmata.

«Nii palju on juttu olnud, et transfer Florasse tuua ning paberid tuli tänaseks korda saada. Kui ei peaks aga augustis veel jalgu alla saama, siis on vähemalt koht olemas, kus mängida,» sõnas Piiroja Postimehele.

Esialgu keskkaitsja veel mänguvalmis ei ole. «Praegu ei ole millestki rääkida, kuna sellise tervisega pole ka Eesti meistriliigas midagi teha. Kui peaksin tervise korda saama, siis on ka välismaal mitmeid kohti, kus saaksin mänguvõimaluse,» avaldas Piiroja. «Olukord on praegu natuke parem kui eelmisel nädalal. Väike edasiminek on, kuid eks aeg näitab. Järgmine nädal loodan Pärnu meeskonnaga koos treenida.»

Viimati kuulus Piiroja Hollandi meeskonna Vitesse ridadesse ning enne seda pallis ta pikalt Norra klubis Fredrikstad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles