Karpak: samamoodi jätkates on medalilootus veel olemas

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Liis Treimann

Deniss Karpak näitas Londoni olümpiamängude Finn-klassi purjetamise tänases teises sõidus head minekut, kui ta võttis kindla võidu. Kuna eelmised sõidud ei ole kõige paremini sujunud, siis asub ta hetkel üldarvestuses kümnendal kohal.

«Pärast eilseid sõite vahetasin ma masti, kuna mul ei olnud taganttuules kiirust ja kaotasin niimoodi palju aega,» rääkis Karpak pärast kuuenda sõidu võitmist. «Esimesed päevad ei vastanud ootustele. Olin pidevalt 11. koha peal, mis ei ole küll halb, kuid samas ka mitte see, mida tahaksin.»

Pärast õnnestunud kuuendat sõitu seab Karpak edasiseks kõrgemaid sihte. «Tahaksin esiviisukusse. Kui teen aga samamoodi nagu viimases sõidus, siis on veel ka medalilootus olemas,» lisas Karpak.

Finn-klassis on jäänud veel neli sõitu ja siis lõpuks veel ka medalisõit, kuhu pääseb kümme paremat purjetajat ja lisaks jagatakse seal topeltpunktid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles