Phelps: mu rekord on võimalik ületada

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
US swimmer Michael Phelps  poses on the podium after winning silver in the men's 200m butterfly final during the swimming event at the London 2012 Olympic Games on July 31, 2012 in London.  AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
US swimmer Michael Phelps poses on the podium after winning silver in the men's 200m butterfly final during the swimming event at the London 2012 Olympic Games on July 31, 2012 in London. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI Foto: FABRICE COFFRINI/AFP

Eile Londoni olümpiamängudel oma 19. olümpiamedali võitnud ja kõigi aegade edukaimaks olümpiasportlaseks kerkinud USA ujuja Michael Phelps usub, et võimas saavutus on võimalik ületada.

Phelps kinnitas, et loodab oma viimasel tiitlivõistlusel veel mõne medali võita, vahendab BBC.

«Olen alati öelnud, et kõik on võimalik. Ka minu 19 medalit pole kindlasti maksimum,» rääkis ta. «Tahtsin teha midagi, mida keegi pole varem suutnud ja ei lasknud millelgi end takistada.»

Järgmise võistluse teeb Phelps Londonis täna, kui võistleb 200 meetri kompleksujumise eelujumises. Veel osaleb ta olümpial 100 meetri liblikujumises ja 4x100 meetri kompleksujumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles