Volkswageniga liitumist eitav Latvala: mulle on sõnu suhu pandud

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala Foto: SCANPIX

Soome rallisõitja Jari-Matti Latvala lükkas ümber kuuldused, nagu oleks ta liitumas Volkswageni meeskonnaga. Latvala sõnul on tema suhu pandud väljamõeldud sõnu.

Praegu Fordi rooli keerav soomlane kinnitas, et pole vastupidiselt kodumaise ajakirjanduse väidetele Volkswageniga mingit lepingut alla kirjutanud. «Ei tea, kust need jutud tulevad. Osa minu väidetavatest ütlustest on sellised, mida ma pole mitte kunagi andnud,» sõnas Latvala MTV3-le.

Hetkel jagunevad tulevikuväljavaated tema sõnul täiesti võrdselt. «Räägime Fordiga ja räägime Volkswageniga. Otsustatud ei ole aga veel mitte midagi,» ütles ta. Samas on Ford kinnitanud MM-sarjas jätkamist seni vaid 2013. aastani, Volkswagen liitub aga uuest hooajast tuliuue Polo mudeliga.

Latvala hoiatab siiski, et ralliprojekti palju raha matnud VW ei pruugi sellest hoolimata kohe edukaks osutuda. «Raha võib ju palju olla, aga ainult rahaga kiiret autot ei ehita. Heaks näiteks on Toyota tegemised vormel-1 sarjas,» märkis Latvala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles