Padar esimesest vastasest: ta on agressiivne tank

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Padar Pressikonverentsil.
Martin Padar Pressikonverentsil. Foto: Liis Treimann

Reedel asub Londoni olümpial võistlustulle Eesti judoka Martin Padar, kelle ettevalmistust segas väike vigastus, ent sportlase hinnangul see tema maadlust mõjutada ei tohiks.

«Viimased neli kuud on väga head olnud, aga kuu aega tagasi sain Hispaania laagris vigastuse, vasaku käe triitsepsis tekkis väike rebend,» tunnistas Padar. «Praegu trenni tehes pole see mind enam seganud, juba kaks nädalat pärast vigastust oli seisund päris hea.»

«Vigastus on ettevalmistust seganud, eks see jätab mingi lünga, seda näeme 3. augustil, kuidas need lüngad võistlusel välja löövad,» lisas täna 55. sünnipäeva tähistanud Padari treener Aavo Põhjala.

Esimeses ringis läheb raskekaallane Padar vastamisi neli aastat tagasi Pekingi olümpial pronksi võitnud kuubalase Oscar Braysoniga, kellega Padar on varem kolmel korral maadelnud – kahel korral kaotanud ja korra võitnud, viimati olid mehed vastamisi 2007. aastal. «Siin füüsiliselt nõrku vastaseid polegi, aga tema kuulub kindlasti viie-kuue tugevama mehe sekka. Ta on massiivne mees, aga samas agressiivse liikumisega. Selline agressiivne tank,» kirjeldas Padar. «Kui mul õnnestub enda haare saada, siis teda liikuma pannes on kõik võimalik. Eks iga sportlane sisimas unistab kuldmedalist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles