Raja: esmane emotsioon on pettumus

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Raja.
Allar Raja. Foto: Liis Treimann

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä jäi Londoni olümpial esimesena medalita, saades 4. koha.

«Esmane emotsioon on ikkagi pettumus,» tunnistas Raja. «Kuigi ei tohiks olla, aga on, medal oli reaalne. Olime medalile lähemal kui võib-olla sõidust tundus.»

Raja kinnitas, et andis endast maksimumi ja midagi sisse ei jätnud. «Lihasvaru sai ikka täiesti otsa,» tõdes ta. «Õnneks vorm oli nii hea, et jõudsime tugeva tõmbega lõpuni sõita. Umbes 200 m enne lõppu Andrei veel karjus, et saame Austraalia kätte, aga kahjuks enam ei saanud. Võib-olla oleksime pidanud julgemalt alustama, mitte lõpule jätma.»

Pärast poolfinaali avaldas Jämsä, et finaalis tuleb endast kõik välja panna ja n-ö surnuks sõita. «Nii oligi,» sõnas ta finaali järel. «Väsimus on suur, füüsilist varu küll ei jäänud.»

Sarnaselt Rajale tegi ka Jämsäle tulemus natuke tuska. «Natuke kurb on, finišini ikka lootsin, et saame järgi,» nentis ta. «Meil oli medalivõimalus, aga kahjuks ei tulnud täna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles