Pettunud Niit: ma ei kuulnud stardipauku

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Niit olümpiajooksu finišis
Marek Niit olümpiajooksu finišis Foto: AFP/SCANPIX

Meeste 100 meetri jooksu esimeses ringis 10,40ga piirdunud ja oma jooksus 7. koha saanud Marek Niit oli ülimalt pettunud. «Rada oli super, staar jooksis kõrval, aga… Ma ei kuulnud stardipauku. Siis pidi juba minema, olin hetkega teistest paar meetrit maas,» rääkis Niit. «Väga kehva, täielik pettumus!»

Niit tunnistas, et lisaks kehvale stardile polnud ka jooks tervikuna suurem asi. «Ma ei saanud midagi aru, mis toimub, kümme sekundit kulusid nagu üks sekund,» sõnas ta. «Sellise tuulega oleks pidanud jooksma 10,1! Aga ma ei teagi, miks läks just nii, enne starti oli väga hea tunne, sirge tundus nii lühike. Võib-olla on küsimus kogemustes.»

Niit pole küll suurvõistluste debütant, ent olümpiavõistluses osales esimest korda. «Olümpiaga pole midagi võrrelda, isegi MM tundub selle kõrval nagu külavõistlus,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles