Ryan Giggs: me polnud piisavalt head

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Giggs
Ryan Giggs Foto: SCANPIX

Suurbritannia jalgpallikoondise kapten Ryan Giggs tunnistas pärast allajäämist Lõuna-Koreale, et meeskond polnud piisavalt hea, murdmaks distsiplineeritud vastaseid Aasiast.

«Muidugi oleme pettunud, kuid me polnud lihtsalt piisavalt head,» sõnas Suurbritannia kapten Ryan Giggs. «Nad (lõuna-korealased – toim) olid distiplineeritud ja tegid meile mängimise raskeks.»

Kokkuvõttes jääb Giggs siiski sellise ainukordse kogemusega rahule. «Üldiselt oli see fantastiline kogemus. Midagi sellist, mida mängijad ja meeskonnaga seotud isikud nautida on saanud.»

38-aastane Giggs sekkus eilsesse mängu 85. minutil ning realiseeris penaltiseerias oma võimaluse Suurbritannia poolelt neljanda lööjana.

«Meeldiv oli mängida niivõrd paljude andekate noortega. Mõnda nendest teadsin varem, mõnda ei teadnud, kuid meeskonnas on palju potentsiaali,» sõnas Giggs.

Eilse mängu normaalaeg lõppes 1:1 viiga. Esimesed neli penaltilööjat realiseerisid oma võimalused, kuid Ühendkuningriigi meeskonna poolelt eksis viies lööja Daniel Sturridge. Lõuna-Korea viies lööja Ki Sungyueng ei eksinud ning kindlustas Aasia võistkonnale pääsu poolfinaali, kus neid ootab kohtumine Brasiilia koondisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles