Hõbedamees Hadadi: pole ilus, et Harting särgi puruks rebis

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehsan Hadadi meelest oleks Robert Hartingust olnud viisakas särk siiski terveks jätta.
Ehsan Hadadi meelest oleks Robert Hartingust olnud viisakas särk siiski terveks jätta. Foto: SCANPIX

Kettaheite olümpiahõbe Ehsan Hadadi avaldas pärast võistlust arvamust, et kullamehe Robert Hartingi tavapärane komme pärast võitu särk seljas puruks rebida on kohatu.

«Mulle selline asi ei meeldi. See pole sobilik. Tema särgile on siiski kirjutatud «Deutschland». Armastan Saksamaad ja sakslasi, aga sellised naljad mulle ei istu,» kommenteeris Hadadi ilma särgita auringi jooksnud Hartingu teguviisi.

Iraanlane harjutab palju Saksamaal ja ka Venemaal ning andis mõista, et koduigatsus on nüüdseks juba suur. «Olen Teheranis sündinud ja armastan seda linna ning tahan sinna võimalikult ruttu naasta. Pean sageli mujal viibima, et treenida, kuid Teheran on maailma parim paik,» vahendab MTV3 Hadadi sõnu.

Iraan on Londonist võitnud juba kaheksa medalit, millest pooled on kuldsed. «Meie riigis on palju andekaid sportlasi. Minu medal on Iraanile kindlasti oluline ja seda tähistatakse kodumaal suurelt,» lausus Hadadi, kellel juba mõlgub peas ka mõte Hartingule kaotuse eest tasuda. «Järgmisel aastal võidan Moskva MMil kulla. Robert jääb teiseks,» lubas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles