Ojamaa ja Motherwell jätkavad Euroopa liigas

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (paremal) Eesti jalgpallikoondise treeningul.
Henrik Ojamaa (paremal) Eesti jalgpallikoondise treeningul. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa koduklubi Motherwell kaotas eile õhtul oma Meistrite liiga kolmanda kvalifikatsiooniringi kohtumse Panathinaikoselsele 0:3 ja langes kokkuvõttes 0:5 kaotusega Euroopa tugevaimast klubisarjast välja.

Ojamaa alustas mängu algkoosseisus, kuid vahetati 71. minutil puhkama. Üle 30 kraadises kuumuses mängitud kohtumises haaras kodus mänginud Panathinaikos eduseisu 51. minutil, kui täpne oli Lazaros Christodoulopoulos. 75. mänguminutil suurendas kodumeeskonna eduseisu vahetusest sekkunud Charis Mavrias ja lõppskoori vormistas Ibrahim Sissoko 83. minutil.

Esimese mängu kaotas Motherwell kodus seisuga 0:2.

Meistrite liiga kolmandast kvalifikatsiooniringist väljalangenud meeskonnad jätkavad mänge Euroopa liiga play-off ringis. Selleks, et pääseda Euroopa liiga alagrupiturniirile tuleb kahe mängu kokkuvõttes alistada loosiga määratud vastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles