Nii Pistoriuse kui ka Jamaica teatejooks lõppes valusa pettumusega

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Oscar Pistoriuse reaktsioon pärast ebaõnnestunud teatejooksu
Pettunud Oscar Pistoriuse reaktsioon pärast ebaõnnestunud teatejooksu Foto: SCANPIX

Londoni olümpiamängude 4x400 m eeljooks pakkus mitmeid ootamatuid tulemusi – Jamaica oli sunnitud katkestama ning kuulus jalatugedega jooksja Oscar Pistoriuse etteaste jäi meeskonnakaaslase kukkumise tõttu tegemata.

Lõuna-Aafrika Vabariigi 4x400 m teatejooksu meeskonna võistlus lõppes teise vahetuse viimases kurvis, kui nende jooksja Ofentse Mogawane põrkas kokku Kenya esindaja Vincent Mumo Kiiluga ning sai nii kõvasti vigastada, et ei suutnud jooksu jätkata. Kolmandat vahetust jooksma pidanud süsinikust jalatugedega Oscar Pistorius teatejooksus seega osaleda ei saanudki.

Jamaicalaste võistlus lõppes teises eeljooksus ühe vahetuse võrra hiljem, kui Jermaine Gonzales tõmbas oma jala ära ja oli samuti sunnitud katkestama.

Eeljooksude peale jooksis parima aja (2.58,87) välja Bahama teatemeeskond, finaali pääsesid veel USA, Trinidad ja Tobago, Suurbritannia, Kuuba, Belgia, Venemaa ja Venetsueela.

Kolmapäeval ütles maailma kiireim mees Usain Bolt, et eksisteerib kerge võimalus, et ta osaleks ka 4x400 m teatejooksus, kuid nüüd ei pea ta sellega oma pead vaevama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles