Rooney, Terry ja Gerrard jäeti Inglismaa koondisest välja

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney jääb Inglismaa koondise eelseisvast sõpruskohtumisest kõrvale.
Wayne Rooney jääb Inglismaa koondise eelseisvast sõpruskohtumisest kõrvale. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Roy Hodgson otsustas eelseisvas sõpruskohtumises Itaaliaga anda võimaluse ka mitmetele noorematele mängijatele. Nii ei kutsunud ta sel korral koondisesse näiteks Wayne Rooney’t, John Terry’t ja Steven Gerrardi.

Samal ajal said esmakordselt koondisekutse Ryan Bertrand, Steven Caulker ja Jake Livermore. Lisaks kutsuti koondisesse ka EMilt kõrvale jäänud Michael Carrick, kirjutab Sportsmail.

Inglismaa kohtub 15. augustil Šveitsis toimuvas sõpruskohtumises Itaaliaga.

Inglismaa koondise koosseis:

Väravavahid: Jack Butland (Birmingham City), Joe Hart (Manchester City), John Ruddy (Norwich City).

Kaitsjad: Leighton Baines (Everton), Ryan Bertrand (Chelsea), Gary Cahill (Chelsea), Steven Caulker (Tottenham Hotspur), Phil Jagielka (Everton), Kyle Walker (Tottenham Hotspur).

Poolkaitsjad: Michael Carrick (Manchester United), Tom Cleverley (Manchester United), Frank Lampard (Chelsea), Adam Johnson (Manchester City), Jake Livermore (Tottenham Hotspur), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Jack Rodwell (Everton), Ashley Young (Manchester United).

Ründajad: Andy Carroll (Liverpool), Jermain Defoe (Tottenham Hotspur), Daniel Sturridge (Chelsea), Theo Walcott (Arsenal).

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles