Paha poiss Maldonado: peaksin üksinda võistlema

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pastor Maldonado
Pastor Maldonado Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas oma manöövritega palju negatiivset tähelepanu kogunud Venezuela piloot Pastor Maldonado leiab, et peaks üksi sõitma, vältimaks kokkupõrkeid konkurentidega.

Käimasoleval hooajal on Maldonado põrganud rajal kahel korral kokku Sergio Pereziga ning lisaks temale veel brittide Lewis Hamiltoni ja Paul di Restaga. Perez nimetas Maldonadot pärast ühte intsidenti lausa «ohtlikuks idioodiks», vahendab ajaleht The Sun.

Barcelona etapi suutis Maldonado võita, kuid see triumfihetk on jäänud juba negatiivse tähelepanu varju. Viimasel etapil põrkus ta Paul di Restaga ja teenis selle eest boksist läbisõidu karistuse. Piloot ise peab seda ebaõiglaseks ning arvab, et kohtunikud on tema suhtes kriitilisemad kui tema konkurentide suhtes.

«Tundub, et karistatakse ainult mind. Ma pean proovima teistest pilootidest eemale hoida. Pean üksinda sõitma hakkama – see oleks kõigile parem,» naljatles Williamsi piloot.

«Ma ei oska oma reputatsiooni kohta midagi öelda, mind ei huvita mida inimesed räägivad. Mulle lähevad korda ainult enda ja oma meeskonna asjad. Minu ainus eesmärk on aidata Williams tippu,» ütles Maldonado.

Tõsisemal noodil rääkides tunnistas mees, et peab oma eksimustest õppust võtma ja edaspidi üritada probleeme vältida. «Olen olnud mõningates hiljutistes avariides osaline ja pean õppima nendest vigadest. On selge, et pean tulevikus sellistest asjadest hoiduma. Minu karjääris on praegu lihtsalt raske aeg,» tunnistas 27-aastane piloot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles