Klettenberg võitis Leedus GP-sõidu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg Leedu MK-etapil
Gunnar Klettenberg Leedu MK-etapil Foto: Eesti Ratsaspordi Liit

Gunnar Klettenberg võitis täna hobusel Bingo Leedus peetud Rahvuste Karika etapi raames toimunud Grand Prix´ sõidu kõrgusel kuni 160 sentimeetrit.  
 

Nimetatud sõidus olid eestlastest stardis Urmas Raag hobusel Axel du Beaumont ja Gunnar Klettenberg hobusel Bingo. Esimesena startinud Raagil ja Axelil tuli maha üks takistus ning nelja karistuspunktiga lõpetati kuueteistkümnendal kohal, mis on ühtlasi viimaseks Rolex rankingu punktikohaks. Klettenbrg ja Bingo aga pääsesid kaheksa paari hulgas ümberhüpetele, kus tegid kiireima puhta soorituse võttes sel moel võidu. 

Grand prix ümberhüpetele jõudis tervelt neli Valgevene sportlast, mis teeb Ruilas võidutsenud võistkonnast kindlad favoriidid homses Rahvuste Karika sõidus. 

Hommikustes madalamate takistustega sõitudeski oli eestlastel asja auhinnatseremooniale. Saavutati kaks teist ja kaks viiendat kohta. 135 sentimeetri kõrguste takistustega sõidus jõudsid teisele kohale Urmas Raag ja Laguna vd Roshoeve, 140-sentimeetrises sõidus Klettenberg ja U-Too. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles