Erki Pütsep alistas Kalevipoja Rattamaratonil ülinapilt Caspar Austa

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caspar Austa ja Erki Pütsep.
Caspar Austa ja Erki Pütsep. Foto: Tanel Meos

Täna Kuremaal toimunud Estonian Cupi rattamaratonide sarja kuuenda etapi - Kalevipoja Rattamaratoni võitja otsustas kohtunikekogu foto- ja filmimaterjali alusel. Ülinapi eduga läks esikoht Kuremaalt pärit Erki Pütsepale sarja liidri Caspar Austa ees.

Otsustavad sündmused rajal hakkasid toimuma pärast Laiuse mäe tõusu, kui Premium7 vahefiniši võidu võtnud Pütsep ja  Austa pääsesid peagrupist minema. 

Finišisirgele tulid liidrid Austa vedamisel koos. Lõpumeetritel tõusis koduradadel pedaalinud Pütsep Austa kõrvale ning oli kohtunikekogu otsusega finišijoonel siiski esimene. Kolmanda koha saavutas Allan Oras.

U23 vanuserühma esimese ja üldarvestuses viienda koha saavutas Peeter Tarvis Raplamaa Rattaklubist KoMo, parim juunior oli Läti rattur Arnis Petersons. Kiireim naine maratonil oli Greete Steinburg Rakke Fuji/Expert Rakvere naiskonnast, olles üldjärjestuses 156. kohal.

Võistkondlikus arvestuses olid Kalevipoja Rattamaratonil parimad Extreme Sport ratturid, tõustes ühtlasi ka sarja võistkondliku punktiarvestuse liidriks. Naiskondadest kogus Vooremaal enim punkte Rakke Fuji/Expert Rakvere, sarja liidrina jätkab TÜ ASK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles