Müürsepa ja Tony G kihlveo kaotajat ootab aluspesus jooks üle peaväljaku

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antanas Guoga ehk Tony G.
Antanas Guoga ehk Tony G. Foto: Erakogu

Neljapäeval, 16. augustil toimub Tallinnas omalaadne korvpallist ja turniiripokkerist koosnev duell, kus kohtuvad omavahel endine tippkorvpallur Martin Müürsepp ning kurikuulus Leedu pokkeristaar Antanas «Tony G» Guoga.

Kaheosalise võistluse esimene faas algab kell 16.00 Schnelli korvpalliväljakul ning omavahel võisteldakse kolmepunktivisete viskamises.

«Ma poleks õige leedulane, kui ei armastaks korvpalli ega käiks seda vabal ajal mängimas,» ütles Kaunases sündinud Guoga, kes täitis Londoni olümpiamängudel Leedu korvpallikoondise mänedžeri kohuseid. Tema hinnangul on NBA-s mänginud Martin Müürsepp küll väga raske, kuid siiski võidetav vastane.

Kuigi Müürsepp on eeldatavalt selge favoriit korvpalliväljakul, ootab teda viskevõistlusele järgneval mees-mehe vastu mängitaval pokkeriturniiril ees väga raske katsumus. 21. sajandi esimesel kümnendil maailma absoluutsesse pokkeritippu tõusnud Guoga on teeninud pokkeriturniiridel pea neli miljonit eurot auhinnaraha ning lööb pidevalt kaasa ülikõrgete panustega rahamängudes.

Väidetavalt on mehed omavahel kokku leppinud, et juhul kui üks nendest peaks mõlemas mängus kaotama, tuleb tal aluspükste väel üle Vabaduse väljaku joosta. 

Müürsepa ja Guoga vahelisele duellile järgneb eksklusiivne 1500-eurose auhinnafondiga pokkeriturniir kohvikus Wabadus, millel löövad lisaks nendele kaasa ka neli Eesti parimat turniirimängijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles