Kalev Sport toob Inglise jalgpalli tagasi

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi jalgpallur Anderson.
Manchester Unitedi jalgpallur Anderson. Foto: AP / Scanpix
Sellest nädalast on Kalev Spordi ekraanil tagasi Inglise  jalgpalli kõrgliiga Premier League'i mängud.

Laupäeval, 14. märtsil kell 14.40 näitab Kalev Sport otseülekannet kahe tiitlipretendendi Manchester Unitedi ja FC Liverpooli vastasseisust. Pühapäeval, 15. märtsil kell 15.25 toob Kalev Sport vaatajateni põnevuskohtumise Londoni Chelsea ja Manchester City vahel.

«Inglise jalgpall on kindlasti üks Kalev Spordi suurimaid prioriteete. Televisiooni jaoks teeb Premier League'i eriti atraktiivseks tõsiasi, et iga mäng möödub kompromissitus heitluses ning igasse klubisse jätkub suurepäraseid mängumehi, kelle sooritustele kaasa elada,» ütles Kalev Spordi juhatuse liige Ivar Jurtšenko.

Premier League on maailma vanim ning suurte traditsioonidega jalgpalliliiga. Inglismaa meistrilliiga klubidesse on koondunud maailma jalgpalli koorekiht. Sel aastal jõudis UEFA Meistrite Liiga kaheksa parema hulka tervelt neli Inglise klubi: Manchester United, FC Liverpool ning Londoni Chelsea ja Arsenal. Premier League on maailmas teleri vahendusel kõige enam vaadatud jalgpalliliiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles