Barrichello: koos minuga oleks Williams palju paremas seisus

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rubens Barrichello leiab, et tal oleks vormel-1 sarjale veel palju anda.
Rubens Barrichello leiab, et tal oleks vormel-1 sarjale veel palju anda. Foto: SCANPIX

Brasiilia vormelipiloot Rubens Barrichello usub, et kui Williamsi vormel-1 meeskond poleks tema teenetest pärast mullust hooaega loobunud, läheks neil oluliselt paremini kui praeguste põhisõitjate Bruno Senna ja Pastor Maldonado ning testsõitja Valtteri Bottasega.

IndyCar-sarjas sõitev 40-aastane Barrichello ei ole enda sõnul ka maha matnud lootust veel kunagi kuninglikku vormelisarja naasta. «Usun, et tagasitee on ikka avatud, ma ei kavatse IndyCari karjääri lõpp-punktiks lugeda,» ütles ta ajakirjale Auto Motor und Sport.

«Sõidan võidu, sest armastan seda ala. Mu süda jookseb verd, kui mõtlen, et ei saa vormel-1s kaasa teha. Ärge saage must valesti aru, ma olen IndyCaris sõitmise üle õnnelik ega mängi ohvrit. Mul on lihtsalt Williamsist kahju, sest tänavune hooaeg võinuks nende jaoks väga võimsaks kujuneda,» selgitas Barrichello.

«Oleksin Williamsile väga kasulik olnud,» jätkas ta. «Oleksin olnud Sennale, Bottasele ja Maldonadole hea õpetaja. Minu kõrval saaksid nad palju paremini hakkama kui praegu. Vaadake näiteks Maldonadot. Eelmisel hooajal tegi ta vähem avariisid kui tänavu. Pastor on kohutavalt kiire sõitja, aga minu kõrval oli ta palju tasakaalukam,» sõnas brasiillane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles