Raske otsus: Rafael Nadal jätab ka US Openi vahele

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Maailma meeste tennise kolmas reket Rafael Nadal teatas, et on sunnitud vigastuse tõttu loobuma osalemisest aasta viimasel Suure slämmi turniiril US Openil.

Juba aastaid põlvevaludega hädas olnud Nadal jättis samal põhjusel mängimata Londoni olümpial, sest teda vaevab krooniline põlvekõõluste põletik. Seni viimase matši pidas hispaanlane juba ligi kaks kuud tagasi 28. juunil, kui kaotas Wimbledoni turniiri teises ringis ootamatult maailma 100. reketile Lukas Rosolile.

Nadal on US Openi võitnud korra, kahe aasta eest. Mullu jõudis ta finaali, ent kaotas seal serblasele Novak Djokovicile.

26-aastane Nadal on võitnud 11 Suure slämmi turniiri, ent oli juba 2009. aastal sunnitud trauma tõttu Wimbledonis oma tiitli kaitsmisest loobuma. Nadali agressiivne mängustiil paneb tema põlvedele suure koormuse just kõvakattega väljakutel, kus peetakse ka US Open.

Tänavune US Open algab 27. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles