Torres: Chelsea fännid päästsid mu karjääri

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres on suure osa oma Chelseas veedetud ajast leppinud varumehe rolliga.
Fernando Torres on suure osa oma Chelseas veedetud ajast leppinud varumehe rolliga. Foto: SCANPIX

Hispaania koondise ja Londoni Chelsea ründaja Fernando Torres rääkis, et tema karjäär oli eelmisel hooajal madalseisus, kuid fännide usk temasse aitas mehe taas jalule.

Torresel oli Chelseas kuue kuu pikkune periood, kui ta ei löönud mitte ühtegi väravat. Meeskond võitis küll Inglismaa karika ning Meistrite liiga, kuid hispaanlane ei tundnud, et need võidud kuuluks temale.

«Me võitsime Inglismaa karika, kuid ma ei mänginud poolfinaalis ega finaalis. Ma ei tundnud mitte midagi. Meistrite liigas sain natukene rohkem mänguaega, kuid ma ei tahtnud võita karikat sellisel moel,» vahendab The Sun Torrese sõnu. Chelsea võitis finaalis penaltitega Müncheni Bayernit, kuid Torres pääses väljakule alles 84. minutil ning penaltiseerias tema osaline ei olnud.

«Chelases mängides on olnud hetki, kui ma istun sõnagi lausumata pingil ning ei soovigi platsile minna,» meenutas ta. «Õnneks on fännid sundinud mind platsile ning andma endast parima. Nad on lugematutel kordadel mu tuju tõstnud. Isegi meeskonnakaaslased ei ole tujutõstmises nii edukad olnud.»

Torrese sõnul oleks Hispaania mentaliteediga fännid koheselt tema vastu pööranud, kuid Inglismaa fännid on erinevad. «Nüüdsest peale teen kõik Chelsea fännide nimel,» arutles ründaja. «Tahan veel ühe Meistrite liiga karika võita ja pühendada selle neile.»

Sellel suvel toimunud jalgpalli Euroopa meistrivõistlustel võitis Torres Kuldse jalgpallisaapa, mis antakse turniiri parimale väravakütile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles