Ferguson: van Persie debüteerib Unitedi eest esmaspäeval

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie võib juba esmaspäeval Manchester Unitedi eest debüüdi teha.
Robin van Persie võib juba esmaspäeval Manchester Unitedi eest debüüdi teha. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson loodab, et Hollandi ründaja Robin van Persie teeb debüüdi oma uue koduklubi eest juba esmaspäeval, kui United mängib Inglismaa kõrgliiga avavoorus võõrsil Evertoniga.

«Ta on teel Londonist siia, et läbida arstlik kontroll,» rääkis Ferguson täna ennelõunal. «Loodame, et kõik läheb plaanipäraselt. Olen kindel, et esmaspäevases mängus saame teda kasutada.»

Eile õhtul jõudsid Manchester United ja Londoni Arsenal kokkuleppele 29-aastase hollandlase üleminekusummas, mis peaks jääma 20 ja 25 miljoni euro vahele, vahendab independent.

Van Persie moodustab ilmselt ründepaari koos inglase Wayne Rooneyga ning peatreeneri ootused on kõrged. «Nad on mõlemad suurepärased mängijad ning mul on väga hea meel, et nad on meiga,» rääkis ta. «1999. aastal olid mu meeskonnas Dwight Yorke, Andy Cole, Ole Gunnar Solskjaer ja Teddy Sheringham – neli Euroopa parimat ründajat. Nüüd oleme liikumas samas suunas koos Javier Hernandezi, Danny Welbecki, Shinji Kagawa, van Persie ja Rooneyga,» loodab Ferguson uute meestega korrata 13 aasta tagust üliedukat hooaega, kui võideti kolm suurimat karikat.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles