Perega reisil olnud 10-aastasest tüdrukust sai ootamatult AC Milani mängija

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aisha Saini AC Milani särgis.
Aisha Saini AC Milani särgis. Foto: koreaherald.com

Kõigest kümneaastane Šotimaalt pärit tüdruk Aisha Saini sõitis koos perega Hispaaniasse puhkusele ning ootamatult sai temast seal Itaalia jalgpalli suurklubi AC Milani mängija.

Tüdruku vanemad registreerisid oma tütre ühele kohalikule jalgpalliturniirile, sest muidu oleks puhkus liiga igavaks muutunud. Vanematel polnud aga õrna aimugi, et turniiri oli korraldatud saapamaa klubi poolt.

Pärast viiepäevast turniiri palusid Milani skaudid tüdruku vanematelt luba sõlmida talendiga leping. «Me oleme tema üle nii uhked,» vahendab Bild tüdruku isa Michaeli sõnu. «Mõtlesime, et peame tütrele tegevust leidma, sest muidu hakkab tal igav.»

Ka Aisha ise oli oma edust üllatunud. «Ma ei teadnud, et treenerid vaatavad mind. Alles pärast finaali tulid nad minu juurde ja ütlesid, et mina olen väljavalitu,» rääkis kolm aastat jalgpalliga tegelenud tüdruk.

Milani noorteakadeemia skaudi Daniele Paccagnani sõnul on Sainil suurepärane pallikontroll ja tehnika. Juba oktoobris saab tüdruk rahvusvahelisel turniiril esindada AC Milanit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles