Gerrard: UEFA peab meie soove austama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Gerrard
Steven Gerrard Foto: AP / Scanpix
FC Liverpooli jalgpalliklubi kapten Steven Gerrard on nõudnud, et UEFA austaks Hillsboroughi katastroofi mälestust, millest möödub 15. aprillil kakskümmend aastat.

Nimelt toimuvad Meistrite liiga veerandfinaalmängude korduskohtumised 14. ja 15. aprillil ning Liverpool on juba UEFAga ühendust võtnud, et vältida mängimist Hillsboroughi katastroofi aastapäeval, kirjutab Telegraph.

1989. aastal sai Liverpooli ja Nottingham Foresti vahelise FA Cupi poolfinaalkohtumise ajal surma 96 Liverpooli poolehoidjat.

«Loodetavasti võtab UEFA vastu õige otsuse. Nad peavad meie soove austama,» rääkis Gerrard, kes kaotas õnnetuses enda nõbu. «Hillsborough on alati minu mõtetes, kuna kaotasin seal oma sugulase. Kõik, mida me sel hooajal klubiga saavutame pühendame inimestele, kes kaotasid seal oma elu.»

UEFA vastas Liverpoolile, et nad ei saa hetkel midagi garanteerida. Lõplikku otsust ei tehta enne reedel toimuvat loosimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles