Kohtunikku tõuganud treener: ei tea, mis mul arus oli

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Newcastle Unitedi peatreener Alan Pardew (valges särgis) pidi eilse mängu lõppu tribüünilt vaatama.
Newcastle Unitedi peatreener Alan Pardew (valges särgis) pidi eilse mängu lõppu tribüünilt vaatama. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistriliigaklubi Newcastle Unitedi treener Alan Pardew vabandas avalikult, et tõukas eilses liigamängus Tottenham Hotspuri vastu äärekohtunikku Peter Kirkupi. Vilemees Martin Atkinson saatis Pardew’ niisuguse liigutuse eest väljaku äärest tribüünile.

«See oli täiesti jabur tegu ja ma vabandan südamest,» lausus Pardew hiljem ESPNile. «Kohtunikega ma juba rääkisin, aga pean ka avalikult andestust paluma. Kusjuures seletasin veel ise enne mängu oma meestele, et nad liiga avanädalavahetusel korralikult käituksid ja olümpia järgset positiivset vaimu au sees hoiaksid... Ei tea, mis mul pähe lõi. Väga loll käitumine,» kahetses treener.

Kui Atkinson tõukamise oma raportisse kirja paneb, ootab Pardew’d reeglitele vastavalt ilmselt ees paarimänguline väljaku ääres viibimise keeld. Eile üritas ta ka pärast tribüünile saatmist meeskonnale nõu anda, kuid olukord kujunes koomiliseks – nimelt ei õnnestunud klubi abipersonalil kuidagi raadiosaatjat tööle saada ning seetõttu pidid Pardew’ abilised mööda treppe edasi-tagasi tema ja abitreenerite vahet jooksma. Nii palju oli näpunäidetest siiski kasu, et Newcastle võitis kohtumise 2:1.

Vaata videot Pardew' eemaldamisega lõppenud olukorrast SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles