Ülevaade: Eesti korvpallikoondise kaks esimest kohtumist numbrites

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten-Timmu Sokk EM-valikmängus Slovakkia vastu.
Sten-Timmu Sokk EM-valikmängus Slovakkia vastu. Foto: Andres Haabu

Eesti korvpallikoondis on EM-valiksarjas pidanud seni kaks kohtumist ning kirjas on kaks võitu. Seni on eestlaste suurimaks skooritegijaks olnud Kristjan Kangur, kes on keskmiselt visanud 18,0 punkti.

Selles arvestuses järgnevad Siim-Sander Vene 13,0 punktiga, Sten-Timmu Sokk 11,0ga, Gert Dorbek 9,5ga, Janar Talts 9,5ga, Reinar Hallik 9,0ga, Gregor Arbet 9,0ga, Tanel Sokk 8,5ga, Kristo Saage 3,0ga ja Rain Raadik 2,0ga.

Kõige rohkem on seni pidanud väljakul rassima Sten-Timmu Sokk, kes on keskmiselt väljakul viibinud 33,0 minutit. Selles arvestuses järgnevad Vene 29,5 minutiga, Arbet 27,0ga ja Talts 25,5ga.

Lauapalle on kõige rohkem hankinud Vene ja Talts, kes on kumbki saanud keskmiselt kätte 7 lauapalli. Kanguri saagiks on keskmiselt langenud 4,5 ja Arbetil 3,5 lauapalli.

Resultatiivseid sööte on kaaslastele jaganud kõige rohkem Sten-Timmu Sokk, kelle arvel on neid keskmiselt 6,5. Keskmiselt kaks resultatiivset söötu kohtumise kohta on andnud aga Kangur, Vene, Talts, Arbet ja Tanel Sokk.

Pallikaotuseid on kõige rohkem teinud Sten-Timmu Sokk ja Tanel Sokk. Mõlema mehe arvel on keskmiselt 3,0 pallikaotust, Kangur on teinud keskmiselt 2,5 pallikaotust.

Vaheltlõigete osas on kõige osavam olnud Sten-Timmu Sokk kolme vaheltlõikega ning visete blokeeringute osas on esikohal Vene keskmiselt ühe blokeeringuga.

Vastased on kõige rohkem seni hädas olnud Sten-Timmu Sokuga, kelle vastu on keskmiselt tehtud 5,5 viga. Keskmiselt 4,5 viga on tehtud Kanguri ja Tanel Soku takistamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles