Manchester City sai oodatust raskema võidu ja võib kaotada Agüero

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero sai liigahooaja avamängus põlvevigastuse, mis võib ta halvemal juhul kauaks platsi kõrvale jätta.
Sergio Agüero sai liigahooaja avamängus põlvevigastuse, mis võib ta halvemal juhul kauaks platsi kõrvale jätta. Foto: SCANPIX

Inglismaa mullune jalgpallimeister Manchester City alistas uue hooaja avavoorus oodatust keerulisemas mängus liiga uustulnuka Southamptoni 3:2. Hoopis halvem uudis on tiitlikaitsjale aga see, et vigastada sai nende eelmise hooaja parim mängija Sergio Agüero.

Cityl oli võimalus juhtima asuda juba 17. minutil, kuid Kelvin Davis tõrjus David Silva kehva penaltilöögi. Poolajale läks City siiski eduseisus, sest 40. minutil oli täpne Carlos Tevez.

Teist poolaega alustas Southampton aga hästi ning Rickie Lamberti ja Steven Davies tabamustest mindi koguni juhtima. Vaid neli minutit hiljem Edin Džeko aga viigistas ja kümme minutit enne lõppu lõi Samir Nasri võiduvärava.

City peatreenerile Roberto Mancinile teeb aga kindlasti muret Sergio Agüero saatus - mängu esimestel minutitel tegi Nathaniel Clyne argentiinlasele jõulise vea ja ründaja jäi murule lebama. Agüero üritas küll korra omal jalal platsilt lahkuda, ent viidi lõpuks kanderaamil minema. Mancini sõnul näitab lähematel päevadel tehtav uuring täpsemalt, mis Agüero põlvega juhtus.

Mullu Cityga liitunud Agüero lõi esimesel hooajal liigas kohe 23 väravat, olles sellega ülivõimsalt meeskonna parim väravakütt. Kõigis sarjades kokku sai argentiinlane kirja 30 väravat ja 12 väravasöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles