Levadia alistas kuuenda lisaminuti penaltist FC Flora 5:4

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora (rohelises) ja Tallinna Levadia mängijad omavahel heitlemas.
FC Flora (rohelises) ja Tallinna Levadia mängijad omavahel heitlemas. Foto: Andres Haabu

Tallinna Levadia ja FC Flora pakkusid Eesti jalgpallimeistrivõistlustel tõelise põnevuslahingu, kui Kadrioru staadionil toimunud kohtumise võitis lõpuks Levadia 5:4.

 

Kohtumine algas kohe tuliselt ning juba teisel mänguminutil rakstas Levadia väravapost. Seejärel oli teravam aga Levadia ning Ingemar Teeveri 4. minuti väravast asuti 1:0 juhtima.

Juba 8. minutil suutis aga Valeri Minkenen juba kohtumise seisu viigistada. 42. minutil viis Igor Morozov penaltipunktilt Levadia taas juhtima ning 48. minutil realiseeris Morozov oma teise penalti selles mängus. 62. minutil viis Albert Taari kauglöök Levadia juba 4:1 ette.

Seejärel algas aga Flora võimas tagasitulek ning 65. ja 77. minutil oli täpne Zakaria Beglarišvili ning 88. minutil viigistas Gert Kams kohtumise seisu 4:4-le.

See ei olnud siiski aga kõik ja lisaminutitel tõmmati väravaaluses saginas Levadia mängija pikali ja kohtunik andis selles matšis Levadiale kolmanda penalti. Taaskord läks seda lööma Morozov ning 96. minutil sooritatud penalti tõigi Levadiale 5:4 võidu.

Viimases olukorras teenis lisaks ka punase kaardi hiljuti ennast Taani klubi Midjyllandi juures näitamas käinud Flora keskkaitsja Karol Mets.

Turniiritabelis hoiab esikohta Nõmme Kalju, kes on kogunud 62 punkti. Ühe kohtumise rohkem pidanud Levadial on 60 silma. Sarnaselt Kaljule 23 matši pidanud Floral on kolmandana 50 punkti. Neljas on Sillamäe Kalev 35 punktiga.

Mängu käik:

Pärast pikki vaidlusi lööb Morozov palli väravasse ja Levadia võtab 5:4 võidu!

93. minutil tõmbab Mets karistusalas Levadia mängija maha ning Levadia saab selles kohtumises juba kolmanda penalti. Mets saab ka punase kaardi.

88. minutil ründab Flora taas ning väravani jõuab Gert Kams. Mängu seis on 4:4!

77. minutil lööb Beglarišvili postipõrkest oma teise värava ning vähendab Flora kaotusseisu. Levadia juhib 4:3.

65. minutil tõstab Zakaria Beglarišvili palli üle Levadia puuriluku ning vähendab Flora kaotusseisu. Levadia juhib 4:2.

62. minutil viib Albert Taar Levadia 4:1 juhtima.

Morozov saadab palli taas võrku ja Levadia juhib 3:1!

46. minutil teenib Levadia taas penalti.

Esimene poolaeg läbi. Levadia juhib 2:1.

42. minutil mängib Jürgenson karistusalas käega palli ja Levadia teenib penalti. Morozov saadab palli võrku ja Levadia juhib 2:1!

31. minutil saab Alliku hästi läbi ja saab ka heast kohast löögile, aga Šmisko tõrjub.

8. minutil Flora juba viigistab ning värava saab kirja Valeri Minkenen. Seis 1:1!

4. minutil viib Ingemar Teever Levadia 1:0 juhtima.

Kohtumine algas teravalt ning Flora rünnak 2. minutil tabas posti.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles