Sten-Timmu Sokk: vastas oli väga hea meeskond

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis sai EM-valikturniiril esimese kaotuse, kui kodusaalis tunnistati Montenegro 64:77 paremust. Eesti koondise parimana tõi Gert Dorbek 16 punkti. Janar Talts ja Siim-Sander Vene lisasid 11 silma.
Eesti korvpallikoondis sai EM-valikturniiril esimese kaotuse, kui kodusaalis tunnistati Montenegro 64:77 paremust. Eesti koondise parimana tõi Gert Dorbek 16 punkti. Janar Talts ja Siim-Sander Vene lisasid 11 silma. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpallikoondise mängujuht Sten-Timmu Sokk tõdes, et vastas oli tugev meeskond ning kui eestlastel ei õnnestunud kohe alguses oma viskeid tabada, muutus võitmine keeruliseks. Eesti kaotas EM-valikturniiril kodus Montenegrole 64:77.   

«Kui nii hea klassiga meeskond lasta 15 punktiga juhtima, on seda väga raske tasa teha. Saime küll korraks vahe viiele silmale, kuid tagaajamine röövis meilt väga palju energiat,» rääkis ta. «Raskel hetkel tabasid vastased valusa kolmese, koos väsimusega murdis see meid maha.»

Eestlaste jaoks kaotusega lõppenud mängu võtmesõna oli lauavõitlus – Eesti kaotas selle 27:48, ründelaudu kogunes Montenegrole koguni 21. «Nad tulid väga hästi lauda, aga samas kukkusid pallid neile hästi kätte ka,» nentis Sokk. «Ma ei saa öelda, et kahe esimese mängu võitmine kruvis pinged tänaseks liiga kõrgele. Peame arvestama sellega, et koondises on palju kogenematuid mehi, mina kaasa arvatud. Õppimiseks oli see väga hea mäng.»

Eestil on nüüd tabelis kaks võitu ja üks kaotus. Järgmine mäng peetakse reedel Novi Sadis Serbiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles