Gert Kullamäe: Pärnus paneme rõhku füüsisele

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taru Ülikooli peatreener Gert Kullamäe.
Taru Ülikooli peatreener Gert Kullamäe. Foto: SCANPIX

Tallinnast otse Pärnusse sõitnud Rocki peatreeneri Gert Kullamäe (pildil) sõnul on nädalase laagri eesmärk luua meestele algavaks hooajaks hea füüsiline vorm ning pallitreeningutele veel rõhku ei panda.


«Põhiline ongi üldfüüsiline treening. Kui ilm lubab, siis käime hommikuti rannas liival jooksmas ja püüame olla palju ka staadionil. Peale lõunat jagame aega saali ja kangiruumi vahel,» lausus Kullamäe, kes polnud eilseks ise meeskonna uute võõrmängijatega veel silmast silma kohtunud ega saanud oma esmamuljet nende kohta seetõttu jagada.

«Eks need värbamisotsused on videote põhjal tehtud ja ühtegi kollektiivset pallitrenni pole ju olnud, aga näiteks Ingramist ootame ründavat tagamängijat, kes on võimeline ka ise skoori tegema,» ütles Kullamäe.
Pärnust tagasi tulnud, alustatakse Tartus pallitreeninguid ning septembrisse on plaanitud juba mitu kontrollmängu.

Näiteks 14.–16. septembrini osaletakse Poola turniiril, kus mängivad ka Riia VEF ja euroliiga klubi Asseco Prokom. Samuti käiakse septembris traditsioonilisel  Liepaja turniiril Lätis.

Millal saavad aga tartlased oma kodumeeskonnale kaasa elama tulla, ei osanud meeskonna mänedžer  Meelis Pastak eile veel lubada.  

«Võib-olla on see septembri lõpus peetav Balti Karikas, aga täna pole veel teada, kus see turniir toimub,» selgitas Pastak, kelle sõnul on korraldamist pakutud ka Rakverele.

«Võib juhtuda, et meie kodumängud tulevad alles koos põhihooaja algusega,» ütles Pastak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles