Usain Bolt: tahan minna Rio olümpiale kaugust hüppama

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: SCANPIX

Londoni olümpialt kolm kuldmedalit võitnud Usain Bolt teatas, et kavatseb võistelda ka Rio olümpiamängudel, kuid tahaks seal proovida mingit muud ala peale sprindi, näiteks kaugushüpet.

Pärast seda, kui Bolt korjas Pekingi mängude eeskujul ka Londonist kolm kuldmedalit, spekuleeriti, et tal ei pruugi nelja aasta pärast toimuvateks Rio de Janeiro mängudeks enam motivatsiooni jaguda. Lausanne’i teemantliiga eel antud pressikonverentsil lausus Bolt aga, et tahab Brasiilias kindlasti võistelda.

«Kui olen terve ja vormis, siis olen kindlasti kohal. Tuleb pisut raskem võistlus, aga ootan seda pikisilmi,» ütles Bolt, kinnitades, et mõtleb ka muudele aladele peale sprindi. «Küsimus on uute eesmärkide seadmises, mul on kergejõustikus veel palju saavutada,» sõnas Bolt. «Treener tahaks, et jookseksin 400 meetrit, ise sooviksin aga kaugust hüpata. Hooaja lõpus otsustame, mida tahame teha ja mille suunas ettevalmistust alustame.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles