Tuntud tennisekohtunikku kahtlustatakse oma mehe tapmises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USAs New Yorgis US Open tenniseturniiriks valmistunud tuntud tennisekohtunik arreteeriti kahtlustatuna oma mehe tapmises
USAs New Yorgis US Open tenniseturniiriks valmistunud tuntud tennisekohtunik arreteeriti kahtlustatuna oma mehe tapmises Foto: SCANPIX

USAs New Yorgis US Open tenniseturniiriks valmistunud tuntud tennisekohtunik arreteeriti kahtlustatuna oma mehe tapmises.

70-aastane Lois Ann Goodman võeti kinni selle nädala teisipäeval Los Angelese maakonna kohtuniku väljastatud käsu alusel, edastab odt.co.nz.

Prokuröri sõnul peksis naine oma 80-aastase mehe Allan Goodmani selle aasta aprillis nende kodus Los Angeleses Woodland Hillisis kohvitassiga surnuks.

Naine vahistati New Yorgis ning teda ootab saatmine Los Angelesse, kus ta peab kohtu ette astuma. Kui kohus ta mehe tapmises süüdi mõistab võib teda eluaegne vanglakaristus ees oodata.

Prokuröri sõnul soovivad nad naise kautsjoniks ühte miljonit dollarit.

Naise sõnul leidis ta oma mehe voodist surnuna. Ta sõnas politseile, et varem oli mees trepil kukkunud ning südameataki saanud. Mehel oli nii palju jõudu, et ta jõudis magamistuppa voodisse.

Los Angelese politsei esindaja David Storakeri sõnul äratas naise selgitus neis kahtlust.

Kriminalistide uuring kinnitas, et asitõendid ja naise selgitus ei sobi kokku. Politsei otsis Goodmanide maja läbi ja leidis tõendusmaterjali, mis viitas tapmisele.

Majas oli ka katkine kohvitass, mis uurijate arvates on mõrvarelv.

Goodmanid olid abielus ligi pool sajandit ning neil on kolm last.

Lois Ann Goodman on aastaid olnud edukas ja tuntud tennisekohtunik.

US Open tenniseturniir algab järgmise nädala esmaspäeval 27. augustil New Yorgis naiste esimese ringi matšidega.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles