Tervenenud Neemelo sihib väravaküttide edetabeli tippu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Neemelo
Tarmo Neemelo Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Teisipäeval tegi oma esimese mängu üle pika aja vigastuspausilt naasnud jalgpalliklubi Nõmme Kalju ründeäss Tarmo Neemelo, kes kohe ka karikamängus Tartu SK II vastu jala valgeks sai.

«Ootasin ammu, et saaks palliga trenni tegema hakata, kuid väljakul oli veel parem olla ning mul õnnestus lausa ka värav kohe ära lüüa,» lausus 30-aastane Neemelo Kalju kodulehele.

Viimati 16. juunil platsil käinud Neemelo avaldas, et vigastuspaus polnud talle mingi puhkus – pigem vastupidi. «Tegin kogu aeg trenni, kuid ortoos oli jalas. Sain käia jõusaalis ning rattaga sõita. Puhkus see küll polnud, kõik oli sama, lihtsalt palliga ei saanud ma midagi teha,» sõnas ta.

Pikakasvulise ründaja puudumisel otsustas meeskonna peatreener Igor Prins mängida ühe ründajaga taktikat, kus ees sai näha nii Kristen Viikmäed kui ka Jüri Jevdokimovit. Neemelo puudumisel avanes aga ründaja all mänginud Hidetoshi Wakui, kes selle ajaga oma väravatesaldo 9 peale tõstis – täpselt sama palju väravaid oli enne vigastust ka Neemelol, kes hoidis sellega liiga edukaima väravaküti tiitlit.

«Nagu näha, saime meistriliigas hästi hakkama, meeskond on võidud võtnud, lisaks üks viik oli ka Levadiaga. Meie pink on heal tasemel ning saadi hakkama,» jäi ta rahule.

Küsimusele, kas ründaja ka väravaküttide tabeli tippu kavatseb naasta, vastas ta: «Loomulikult lähen väravaküttide tabeli tippu püüdma! Midagi võimatut pole, kõik on koos ning keegi eest ära pole purjetanud!»

Nõmme Kalju peab oma järgmise kohtumise 28. augustil Saaremaal FC Kuressaare vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles