Tarvas saadab noore lätlase koju ja jahib Umbraškot

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskonna Rakvere Tarvas treener Andres Sõber.
Meeskonna Rakvere Tarvas treener Andres Sõber. Foto: Arvet Mägi

Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber saatis koju lätlasest leegionäri Krists Piternieksi, kuna mehe tase ei vastavat ootustele. 24-aastane lätlane jõudis Tarvaga koos harjutada paar nädalat, ent Eesti koondise abitreeneri rolli kõrvalt vahepeal ka koduklubi treeningutele põiganud Andres Sõbrale ei avaldanud tema tegemised vähimatki muljet.


«Üritame tuua tagasi Juris Umbraškot, ent ta küsib möödunud hooajaga võrreldes märksa suuremat palka, aga meie ei taha nii palju maksta,» rääkis Sõber.

Ülejäänud kaks uuest hooajast Tarvasse kuuluvat lätlast, Raitis Grafs ja Maris Laksa, on aga Sõbra hinnangul head mängumehed ja nende toel loodab ta uuel hooajal suuri tegusid teha.

«Mehed on pidevalt töös, kui mina olen ära, tegeleb nendega Madis Putko. Tunnen, et sellel aastal saime kokku väga vinged mehed – trennis panevad kõik kõvasti,» märkis Sõber. «Kahe lätlase kõrval on meil ju ka Kaido Saks ja Renato Lindmets ning sellega on korvialune jõud olemas. Tagaliini oleks aga veel kedagi juurde vaja.»

Esialgu saab Sõber arvestada Reimo Tamme ja Illimar Pilguga. Treeneri sõnul olevat vägeva arenguhüppe teinud ka Oliver Metsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles