Tottenhami peatreener: üleminekuaken võiks sulguda hooaja esimeseks mänguks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tottenham Hotspuri peatreener Andre Villas-Boas.
Tottenham Hotspuri peatreener Andre Villas-Boas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Tottenham Hotspuri peatreener Andre Villas-Boas sooviks, et augustikuine mängijate üleminekuaken sulguks koos Premier liiga hooaja esimese mänguga, et klubid ja pallurid saaks rahulikult esimeste voorude ajal juba mängimisele keskenduda.

«Me saaksime siis keskenduda mängudele, mitte augusti lõpuni tekitada erinevaid uudiseid,» vahendas Reuters endise Chelsea juhendaja sõnu.

Tottenham, kes avavoorus kaotas 1:2 Newcastle Unitedile, on mitme spekulatsiooni keskmes, millest kõlavaim on horvaadi Luka Modrici võimalik siirdumine Madridi Reali. Modric treenib Villas-Boasi sõnul hetkel klubi esindusmeeskonnast eraldi ning kõnelused Realiga käivad, vahendab ERR Sport.

Ka kaitsja Michael Dawson võib juba lähipäevil klubist lahkuda, kuid mees pole veel linnarivaali Queens Park Rangersiga oma lepingu asjus kokkuleppele jõudnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles