Eestlased peavad mängusaalis taluma põrgukuumust

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novi Sadi korvpallihall.
Novi Sadi korvpallihall. Foto: Peep Pahv

Täna õhtul toimuv Eesti ja Serbia vaheline korvpalli EM-valikmäng peetakse põrgukuumuses. «Mängu komisaar ütles oma kogemustele tuginedes, et mängu ajal võib saalis tõusta temperatuur 45 kraadini,» rääkis Eesti koondise mänedžer Keio Kuhi.

Mäng peetakse Belgradist sadakond kilomeetrit eemal asuvas Novi Sadis, mille spordihoone mahutab erinevatel andmetel 8000-10000 pealtvaatajat. Mõistagi oodatakse korvpalliriigiks olevas Serbias täismaja.

Tegemist on vanemat tüüpi spordihoonega, kus puuduvad konditsioneerid. Kuna aga täna oodatakse Novi Sadis pärastlõunaks 40 soojakraadi, kütab see kuumaks ka spordihoone. Oma panuse annavad sellesse ka suured prožektorid ja saalis viibivad inimesed.

Serbia ja Eesti vaheline kohtumine algab täna kell 21.30 ning Postimees toob selle tekstilise otseülekandena ka operatiivselt lugejateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles